"Hoofdzangers ,Natalie Denyft en Koen Vereertbrugghen schieten te kort . Zij schettert, als ze volume moet halen , hij kan geen volume aan. Ook de regie kan er niets van. Ze maken er een klucht van , terwijl het gegeven zeer dramatisch is en met veel gevoel zou moeten gebracht worden . Spijtig want zeer mooie muziek en zeer goed gebracht door orkest en techniek Zang zeer goed van :Eva Vanduren en Rudi Giron. "

anoniem

"Het was buitengewoon mooi. Wij hebben ervan genoten. "

anoniem

"Weer een prachtige opvoering op hoog niveau. We kijken al uit naar het gala concert!"

anoniem

"Het was een mooie voorstelling, ik mijn zus en mama hebben ervan genoten. Ongeveer een 50 jaar geleden deden we zelf mee in operettes als ballerina's. We kijken uit naar de volgende operette. Proficiat aan heel de crue."

anoniem

"wat een prachtige voorstelling. een grote proficiat aan de gehele ploeg die er aan gewerkt heeft. we hopen dat we nog vele malen mogen komen kijken. "

anoniem

"Dikke proficiat. Het was supermooi.wij hebben er allemaal van genoten."

anoniem

"Proficiat ...het was werkelijk een prachtige opvoering. Mooie decors...uitgelezen zingers...fijn ballet."

anoniem

"Kort gezegd en in één woord… PRACHTIG!!! We hebben ervan genoten! "

Noëlle Penasse

"Beste, heel mooie voorstelling, we hebben weeral genoten, dank u aan alle medewerkers."

Levrier-Schellemans

"Lieve mensen Hierbij een bedenking die ik ieder jaar maak: de inhoud van de liederen zijn zeer moeilijk te verstaan (vooral de hoge stemmen). Hierdoor gaat er veel charme van de operette verloren doordat het verhaal niet of gedeeltelijk niet begrepen wordt. Is het niet mogelijk, maar dat moet natuurlijk financieel mogelijk zijn voor de vereniging,om de tekst van de liedjes te projecteren bovenaan het podium? De apparatuur bestaat maar ik heb absoluut geen idee van de prijs. Het is maar een bedenking hoor en wie weet misschien een goed voorstel. In ieder geval proficiat steeds weer met jullie prestaties. Het was weer mooi."

anoniem

"Wij hebben genoten van de voorstelling, het was weer top zoals altijd."

anoniem

"Zoals gewoonlijk weer een prachtstuk met prachtvertolkers. Wij komen terug."

anoniem

"Zoals steeds hebben we genoten van de opvoering! Ook de decors waren een lust voor het oog!"

anoniem

"Hallo, het was heel mooi, en die zangers, die kunt je niet vinden in het buiten land !!!!ja heel mooi. Ik vond het ook heel apart want mijn naam kwam er ook in !!! SONJA Merciekens en tot later, Vele groetjes aan al de mensen die hebben meegewerkt aan dit optreden Sonja "

anoniem

"Bedankt, het was weeral een prachtige voorstelling. Een dikke Proficiat !!!"

anoniem

"Ook een dikke proficiat aan de muzikanten ! (zonet vergeten)"

anoniem

"Proficiat aan organisator, regisseur, acteurs en technische ploeg voor deze prachtige en "frisse" voorstelling!"

anoniem

"WAT HEBBEN WE GENOETEN VAN DE MOOIE OPERETTE , WE KIJKEN AL UIT NAAR BEGIN DECEMBER VOOR HET OPERETTEGALA . WE HADDEN MENSEN BIJ DIE NOG NOOIT EEN OPERETTE GEZIEN OF GEHOORD HADDEN EN VONDEN HET GEWELDIG . DIKKE PROFICIAT VOOR JULLIE ALLEN . GRAAG HAD IK ME INGESCHREVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF . LUDO EN JACQUELINE PROOST - SMETS "

anoniem

"We hebben weer genoten."

anoniem

"Wij hebben een zeer aangename namiddag beleefd met prachtige zang, soms emotioneel. Bedankt voor zoveel moois. Proficiat aan de cast. "

anoniem

"Proficiat , was heel mooi en heb er van genoten. Doe zo voort . Jos. "

Jos Gijsels

"Fantastische presentatie. Heel mooie sangstemmen en mooi decor!"

anoniem

"Prachtige opvoering. Enorm goede zangers. Zeer mooie decors. We hebben genoten van de eerste minuut to het einde. We kijken al uit naar de opvoering van volgend jaar."

rom roscam

"Mooie voorstelling. Spijtig dat door de - heden ten dage blijkbaar gebruikelijke- geluidsversterking, de klank vaak vervormd wordt waardoor de mooie zangprestaties niet steeds tot hun recht komen. Ik heb heimwee naar de jaren 70 en 80 toen de spelers nog een hele zaal konden bereiken en beroeren zonder hulpmiddelen. Maar toch respect en hoedje af voor hoge kwaliteit die ons geboden werd."

anoniem

"ZOALS STEEDS ALLES OK ZORG VOOR DEC VOOR ECHTE OPERETTEPARELS"

Jos Bogaerts

"Het was weer een prachtige voorstelling, we hebben er inderdaad van genoten. Kijken al uit naar de volgende. "

Henri Van Rompaey

"Zeer goede voorstelling,zeer goede zangers,mooie decors en mooie kostuums een dikke pluim voor heel de cast als ook de mensen achter de schermen proficiat en tot de volgende maal groetjes Frieda "

anoniem

"wij hebben er goed van genoten het was heel mooie gedaan groetjes nora en nu naar het volgende "

anoniem

"Was een zeer geslaagd prachtig"

anoniem

"Was een zeer geslaagd prachtig"

anoniem

"Weeral een prachtige en geslaagde uitvoering van deze operette. Genieten van begin tot einde. Wij kijken uit naar de voorstelling in Leuven! Paula Aerts en familie"

anoniem

"Mooi, lijf orkest Goeie zangers en zangeressen Operette heeft minder gekende aria's"

anoniem

"Mooi, lijf orkest Goeie zangers en zangeressen Operette heeft minder gekende aria's"

anoniem

"Mooi heel mooi! "

anoniem

"Ik was heel enthousiast goede acteerprestaties en uiteraard goede stemmen. De balletpasjes vond ik mooi meegenomen. Ik kan alleen maar pluimen uitdienen aan iedereen...het orkest de zangers en de dansers. Wow 11 op 10 enne dankuwel daarvoor."

anoniem

"De voorstelling was super, mooie omkadering, goed verhaal, goede zangers. Eén klein minpunt de stem van de "vriendin van de tsarewitch" was voor mij en mijn "buurvrouw" enkele keren te scherp zodat wij onze oren moesten afdekken. Verder alles ok ! Doe zo voort - een mooie zondagnamiddag !"

anoniem

"Sorry bij vorige reactie. Was niet vtm top...maar VMT.Duizend maal excuses."

anoniem

"Ieder jaar kijken we weer uit naar de volgende voorstelling. Het was weer "Perfect", tot in de puntjes afgewerkt. Zowel wat betreft zang, kostuums, decor,verlichting als geluid. VTM. Top!!!"

anoniem

"De voorstelling is/was, als het ware,een genot voor oor en oog. Hartelijk dank dat we dit mochten meebeleven."

anoniem

"Beste VMT, Niks dan lof over de zangers, kostuums en decor. De operette zelf viel op gebied van verhaallijn tegen. Wat we jaar na jaar ook zien is dat de figuranten steeds ouder worden. Spijtig dat er geen nieuwe input is van jonge(re) mensen. "

Bernita Minten

"Mijn man en ik hebben ervan genoten. Mooie kostumering,zeer professionele zangkwaliteiten. Het suggestieve Kalinka en ander Russische lied om aan te tonen dat de scène zich in Rusland afspeelt en dan het lied met Napoletaanse invloed ww "maritare" bv, trouwen in het Napoletaans. De suggestie aan de zee met blauwe wimpel dat de golven suggereert. Ter hoogte van de baai van Napels is de kleur van de zee haast niet te omschrijven. Natuurlijk moest ik ook denken aan de noodlottige oorlog nu. We kijken uit naar jullie volgende productie..."

anoniem

"Wat een zalige verrassing om op deze manier toch van een concert te kunnen genieten!! Het was zoals al zovele jaren weer een prachtige keuze van nummers voor ieder wat wils..... Ontroerend en een streling voor het oor. De zangers, het orkest de dansers iedereen weer top klasse. Onze vrienden hebben ook genoten in hun "kot" we kunnen er weer even tegen, tot de volgende en dan hopelijk "live" Chris & Pierre Willebroek Micheline & Pieter Mechelen"

Pierre-Chris Van Breedam-Nevelsteen

"Proficiat, het was weer eens geweldig, uiteraard voor herhaling vatbaar. Er gaat wel niks boven de zaal bijwoning en dit omdat de klank daar uiteraard beter is dan op mijn PC. Ik heb sinds het ontstaan van de operette kring in de jaren 70 slecht een paar maal niet kunnen bijwonen"

Jos Daans

"Het was niet goed!!! maar zeeeer goed. We hebben ervan genoten en hopen dit jaar de live-uitzendingen terug te kunnen bijwonen. Magda en Romain De Winne Berchem"

Romain De Winne

"Ik heb erg genoten van het concert dat VMT ons gratis heeft aangeboden, we hadden het liever in Heist o/d Berg meegemaakt maar hebben het toch zeer gesmaakt, spijtig was ons aller Kim De Brie er niet bij. Hopelijk kunnen we nu snel weer naar Heist o/d Berg komen voor concerten en andere optredens. Nogmaals heel erg bedankt voor de inzet van alle medewerkers van VMT."

Van Mulder

"Adembenemend. Een live gevoel. Proficiat VMT en artiesten en orkest. Hopelijk binnen enkele maanden terug in de zaal!"

Paula Van Boeckel

" Prachtig concert. Wij hebben ervan genoten. Proficiat aan artiesten en organisatoren. Christiane en Fons"

Fons Peiremans

"Paasconcert bekeken goed initiatief , proficiat."

Herman Claes

"Hartelijk dank voor dit uniek Paas geschenk, dat ik via mijn buur en vriend, PAUL VAN MEERBEEK ontvangen heb. Ik was gisteren op familiebezoek en heb het concert pas deze voormiddag bekeken. Samen met Paul en vaak met mijn echtgenote en vrienden zijn wij al jaren trouwe fans van VMT en het cultureel centrum. Jammer dat wij al 1 jaar lang alle concerten aldaar en elders moeten missen. Daarom vinden wij het fijn dat jullie ons niet vergeten zijn en ons dit concert cadeau doen . Deze " culture geste " waarderen wij heel erg... Tot weldra in HEIST op den BERG !!!"

Jacques en Germaine Peeters-Van Obbergen

"Wij hebben genoten van dit prachtige paasconcert. Dikke proficiat aan zangers, dansers, orkest en alle medewerkers. Doe zo voort en hopelijk kunnen we nog lang genieten van jullie fantastische voorstellingen. Dank en veel sterkte in deze moeilijke tijden. Mariette en Gustaaf Claes-Crevals "

Mariette en Gustaaf Claes-Crevals

"Van harte bedankt bij jullie uitnodiging, vele van onze operettevrienden van het Davidsfonds hebben zo genoten van dit streamingsconcert. Wij kijken vol spanning uit om jullie volgende concerten in Heist-op-den-berg bij te wonen. "

Kris De Goeyse

"Hartelijk dank voor het uitzenden van het "corona" digitaal concert..Proficiat ! Het was prachtig en voor elk wat wils. Mooie variatie in de verschillende nummers en optredens.Hopelijk was het de laatste maal, zodat we in de toekomst er weer bij kunnen zijn.Nogmaals felicitaties aan de ganse VMT-organisatie en technici.Een VMT-fan uit Denderleeuw."

Freddy Erauw

"Het was uniek en geweldig mooi. Dank aan jullie en de ganse ploeg. Het was en is een mooi paasgeschenk. Met vriendelijke groeten, Paul Vanloo"

Vanloo Paul

"Bedankt voor het prachtige paasconcert! We hebben er echt van genoten en het al één keer herbekeken. Prachtig initiatief en hopelijk kunnen we binnenkort terug genieten van jullie prachtige voorstellingen. Sterkte aan alle medewerkers! Leo en Leen Van den Broeck-Crokaerts "

Leo Van Den Broeck

"Aan alle medewerkers van VMT een welgemeend applaus voor het prachtig Gala concert. We hebben ervan genoten, hopelijk kunnen we snel terug naar het cultureel centrum. Veel dank en de beste groeten. John en Betty op den Buijs-Van Orshaegen."

Op Den Buijs-Van Orshaegen

"Prachtig concert. Wij hebben ervan genoten. Proficiat aan artiesten en organisatoren."

Leo Cannaerts

"schitterend programma, dikke proficiat ! Jean & Rosette "

Jean-Rosette Van Den Eynde-Lenaers

"wat een mooi programma en prachtig concert. We hebben met ontroering genoten . Heel veel dank aan VMT dat dit zomaar voor ons realiseert. Hartelijke Paasgroeten. Rita en Marc "

marc marien

"Hartelijk dank voor dit mooie concert. Samen met mijn moeder hebben wij er van genoten. Zij is 91 jaar en is vele jaren naar de voorstelling geweest in Heist-op-den-Berg. Nu ze niet meer mobiel is was dit concert een prachtig alternatief. Een dikke proficiat aan het VMT team. Met vriendelijke groeten, Gerda Klaes"

Gerda Klaes

"Van harte PROFICIAT aan alle mensen van het VMT en de uitvoerders van het schitterende Gala-concert op Pasen ! Het was afgewerkt en de muziek was hartverwarmend... Namens leden en bestuur van Neos Ninove."

Schoon Danny

"Beste, Dank voor het mooi concert waarvan we daarnet mochten genieten. Mooi initiatief! Dankbare paasgroetjes uit Oelegem. Familie Schillemans"

Raoul Schillemans

"Dankjewel, we hebben genoten! Het was prachtig. Groetjes, Jos en Lif Schellemans-Hillaert"

Jos Schellemans

"Beste allemaal, Hartelijk dank voor het prachtige paasconcert. Ik heb er van genoten en kijk uit naar de tijd wanneer wij weer naar België kunnen komen voor een uitvoering. Vanuit Nederland, de hartelijke groeten en hopelijk snel tot ziens, Beppie Intven"

Beppie Intven

"Applaus en applaus , Heel hard genoten van dit schitterende concert. Ik en veel leden van Aksent Rotselaar (ik denk een 200) hebben voorzeker eveneens aan deze uitzending veel plezier beleefd. Bedankt aan VMT voor dit initiatief. Wij komen zeker nog naar jullie volgende producties. Herman Kestens."

Herman Kestens

"Oh hoe prachtig was dat tot tranen toe bewogen bedankt Gunther .Dit is voor mij het allerergste in deze pandemie al die mooie concerten te moeten missen maar heel zeker ook veel sterkte aan al die artiesten die nu in een moeilijke pandemie zitten.Maar nog even goede moed houden hopelijk in september terug kunnen genieten van deze mooie concerten en de operette . Zalige Paasdagen grtj.Tilly fan van het eerste uur !"

Tilly Laenens

"Beste, Topvoorstelling en intens genoten. Zeker in deze, voor iedereen, moeilijke coronatijden. Hartelijk dank VMT, graag nog meer van dit. Zalig Pasen voor iedereen en ik hoop jullie spoedig terug te zien. Groeten vanuit Oveijse. Paula Aerts en familie"

Guy-Paula Charlier-Aerts

"Proficiat aan de organisatoren, de muzikanten, de dansers en de helpers voor dit prachtige concert ! We hebben intens genoten. Bedankt. Jacqueline en Louis"

Louis Van Den Meutter

"Heb genoten van dit concert, djw sonja"

Sonja Vanuytsel

"Wat vele zenders en groepen niet kunnen, of niet willen doen, hebben jullie georganiseerd : een prachtig GALACONCERT ,zoals we dat elk jaar gewoon zijn.En dit op een niveau waar "grote artiesten" nog een voorbeeld kunnen aan nemen. Van harte DANK voor jullie initiatief. Proficiat aan de organisatoren, uitvoerders en technici. Tot volgend concert einde dit jaar in Heist o/d Berg. Clara en Frans Derboven"

Frans Derboven

"Prachtig concert! Uitmuntend initiatief! Duizendmaal bedankt, we hebben er van genoten. Hilde en Luc Blockmans-Dens"

Luc Dens

"Proficiat aan de voltallige cast (inclusief koorleidster Ann) voor deze zeer verdienstelijke uitvoering! Wij lieten ons graag meeslepen door de onvergetelijke muziek van Lehár, die een lach en een traan op ons gezicht toverde, hoewel het orkest en de stemmen wel iets voller hadden mogen klinken naar onze smaak (akoestiek?). Ook het acteerspel en de danspartijen vielen erg in de smaak! Dank voor het op de planken brengen van deze operette in het Nederlands! Nog veel succes!"

Sabine Lauwers

"Een productie die gezien mag worden. Toch een kleine opmerking, gehoord van sommige aanwezigen: misschien zou het geheel toch wat kunnen ingekort worden door hier en daar in de lengte van de tussenstukken te knippen zonder dat het stoort in het geheel. Het zou misschien ook het vlotte verloop van het verhaal ten goede kunnen komen. Niettemin de voorstelling mag gerust op reis."

Guido Pauwels

"Het was weer een fantastische voorstelling, wij hebben er echt van genoten en kijken uit naar de volgende voorstelling. Alvast nog heel veel succes!!!!!"

Chris De Parade

"Ik heb er enorm van genoten. Zalig, alles duidelijk verstaanbaar. Het was een leuk verjaardagsgeschenk aan mezelf. Hoop dat ik volgend jaar weer mee mag genieten. Had plezier in het luisteren en de ogen hadden veel om te zien. Liefs. LVC."

Linda Van Cauwenbergh

"Ik heb er enorm van genoten. Zalig, alles duidelijk verstaanbaar. Het was een leuk verjaardagsgeschenk aan mezelf. Hoop dat ik volgend jaar weer mee mag genieten. Had plezier in het luisteren en de ogen hadden veel om te zien. Liefs. LVC."

Linda Van Cauwenbergh

"Prachtige voorstelling. Zang orkest decor kleding: fantastisch!!! Proficiat!!!!"

Anita Mattijs

"Prachtig Operette vertolking geweldig muziek enzang prachtig. Wij hebben genoten de gansen avond"

Thijs Vic en Paula

"In het begin een beetje veel dans en geen overzicht over het verhaal . Misschien al zingend iets over het verhaal vertellen? Of is dat altijd zo. 2 de helft was veel beter. "

Renilde Van Sweevelt

"Prachtig gezongen. Voorstelling van heel hoog niveau. Top ! "

Gaby Storme

"Zoals steeds mooie kostuums en prachtige muziek. Wij hebben genoten en kijken uit naar volgend jaar. 😉"

Lina Brillo

"Wat heb ik weer genoten van de voorstelling Het land van de glimlach. Wat een prachtige zang, kleding en decors. Mijn complimenten."

Beppie Intven

"Zeer goede opvoering. De enige bemerking: de titelsong had in het Duits moeten gezongen worden. Dat is veel mooier."

Philip Raemdoncks

"Wij waren aangenaam verrast met de uitzonderlijke vertolking van deze operette zowel wat betreft de muziekuitvoering, het acteer- en zangtalent van solisten en koor, de wervelende balletten, de kleurrijke kostuums en het mooie decor met vindingrijke decorwisselingen. Een meeslepend spektakel dat de toeschouwer meesleept naar een climax van emotie en bewondering. "

marc marien

"Beste, PRACHTIG Wij zijn van Ieper gekomen(180km) omdat we liefhebbers zyn van dit soort voorstellingen We zweefden alle 3 40 jaar geleden hadden we ook een operettegezelschap hier waar we deel van uit maakten Helaas bestaat deze niet meer Hebben super genoten van acteurs-koor-ballet-decor-coreografie-orkest Kortom ZEER MOOI Hou ons graag op de hoogte voor volgende vertoningen Veel groeten en nog eens proficiat paul"

paul hullak

"Een dikke proficiat aan al de personen die meegeholpen hebben aan het slagen van deze vertoning. De muziek, de kledij, het decor..... alles was supper. Ons gezelschap had 4 personen mee die voor de eerste maal kwamen genieten van jullie opvoering, ook zij waren uiterst tevreden !!!!"

Susy Helsen

"Zeer mooie voorstelling. Prachtige decors. Chapeau voor het orkest. Kippenvel van de mooie stemmen. Dit is echt TOP"

Naegels-De Decker

"Alle lof voor deze schitterende opvoering! Proficiat aan alle acteurs, zangers, dansers , en eveneens dikke duim voor ALLE medewerkers vóór én achter de schermen."

Herman Porters

"Beste, We hebben weer enorm genoten van de voorstelling. Zang, decor, muziek allemaal super. Een minpuntje, we hebben niet alles verstaan van de gesproken tekst. Groetjes, Jeanine "

Laenens

"Super maar je mag de microtjes van de dames weg laten die zingen zo hard dat vet zonder beter zal zijn"

Jeanine Schellemans

"Geweldige voorstelling. We hebben er met volle teugen van genoten. Doe zo verder in de toekomst. Proficiat. Bedankt en met vriendelijke groeten."

Jules en Josée Minten-Delvaux

"Hoofdpersonages waren zeer goed! Zowel in acteren als zingen. Mooie muziek! Achtergrond personages waren iets minder goed. "

Daisy Sleeckx

"Geachte Wij hebben gisteren geprobeerd om via webticketing tickets te boeken voor de voorstelling maar de betaling lukte niet. Vandaar zijn we niet gekomen en hebben wij de voorstelling spijtig genoeg niet gezien. Vriendelijke groet, Kristine Wuyts"

Kristine Wuyts

"In tegenstelling tot andere jaren was het een ernstiger stuk. maar het was indrukwekkend, prachtig gezongen en een voortreffelijk orkest. Wij hebben er volop van genoten."

Anne-Mie Rodeyns

"Goeie avond (morgen)? Bert en Familie, Nogmaals bedankt voor de uitnodiging geweldige opvoering van een hoogstaand gehalte. dikke proficiat aan ALLE medewerkers mvg Sara & Henri "

Henri Kintaert

"Wat een mooie namiddag hebben wij kunnen meemaken .Zo een prachtige muziek,het mooie decor,de prachtige kledij, het mooie ballet en de zo mooie liederen zo gevoelvol gezongen .Wij zijn zeer tevreden naar huis gegaan hele dikke proficiat aan alle medewerkers ."

Tilly Laenens

"Het was een zeer geslaagde productie!"

Hugo-Rita Debrie-Van Gossum

"Genoten van de voorstelling maar toch even meegeven dat het orkest tijdens de solo's van de zangers, te luid overkwam waardoor we op rij U teveel orkest en te weinig zang hoorden. We weten dat het moeilijk is om een evenwicht te bewaren. We kijken uit naar de volgende productie. Frans en Heidi noot: groeten aan papa Bert. "

Frans Teughels

"Bij het zingen van Nathalie soms de woorden moeilijk te verstaan. Wat wel spijtig was. Misschien wat te luid?? Chapeau aan alle medewerkers die het mogelijk maakte deze prachtige operette te verwezenlijken. Het was de moeite. Grtjs "

Marc-Ingrid Van Den Wyngaert-Heivers

"jammer dat op de inkom tickets de ingangnr verkeerd was.e"

Heremans Symons

"Super ! We hebben genoten... "

Natasja Pijnen

"Mooie opvoering . . . Heb ervan genoten ! "

Chris Van Leerberghe

"Perfect. We hebben ervan genoten vanaf de eerste noot tot de laatste!"

HERMAN VAN CUYCK

"Helaas , wegens ziekte zijn we niet kunnen komen kijken op vrijdagavond. Tickets kunnen niet geruild worden of terugbetaald , dus dat geld zijn we kwijt .........Jammer ."

Magdalena Tuts

"Genieten van begin tot einde! Prachtige opvoering!!!"

Segers

"Prachtig. Mooie show. Goed gezongen. We hebben er echt van genoten "

Mariska Antal

"Fantastische voorstelling, dikke complimenten aan IEDEREEN die hier aan heeft meegewerkt."

Jean Parein

"Het was prachtig Mooi muziek en mooie kostuums Iedereen heeft ervan genoten"

De Becker

"Zeer goede vertolking - prachtige decors ! - muziekvolume stond misschien wel iets te luid - "

Eddy Sallet

"De operette " Het land van de glimlach" was een buitengewone prachtige voorstelling. Goede muziek, uitstekende zang en prachtig verhaal. "

Emiel Van Tiggelen

"De operette " Het land van de glimlach" was een buitengewone prachtige voorstelling. Goede muziek, uitstekende zang en prachtig verhaal. "

Emiel Van Tiggelen

"ECHT VAN GENOTEN MOOIE KLEDIJ EN MOOI AANGEPAST DECOR 10/10"

Jozef Van Esch

"Weer fantastische voorstelling. Hebben er weer van genoten "

Terhart-Reijmaekers

"Mooie kostuums . Veel inzet van alle medewerkers maar we misten de mooie stemmen van Lisa de Rijcke en Geoffrey Degives /// Kris Wouters zingt nog steeds goed maar wordt helaas stilaan te oud voor de rol van de "jeune premier .... / De muziek is heel mooi gebracht door het live orkest , het "Land van de Glimlach " is dan ook bijna een opera . De regie viel soms tegen : het stoorde dat de medewerkers te veel die "muren" op wieltjes moesten verplaatsen. Het geheel miste vlotheid , jammer ,want je kan zien dat er hard gewerkt wordt bij VMT . Hopelijk volgend jaar beter . "

Magdalena Tuts

" Prachtige uitvoering met goede zangers.Doe zo verder!. "

Annemie Van Den Broeck-Van Achter

" Prachtige uitvoering met goede zangers.Doe zo verder!. "

Annemie Van Den Broeck-Van Achter

"zeer tevreden goede uitvoering, prachtige zang en verzorgd optreden der artiesten"

Lodewijk Verboven

"Het was prachtig ook het orkest was buitengewoon goed . Volgend jaar zijn we er terug ."

Cotteleen-Taelman

"Was weer super om te kijken te luisteren en te genieten. Een aanrader voor iedereen die houd van muziek,zang en knappe acteurs Tot volgend jaar en nog veel succes gewenst."

Staf Bernaerts

"Het was uitermate mooi en prachtig vertolkt ,dank voor de mooie avond"

Ghislaine Aerts

"Een prachtige voorstelling . We hebben er erg van genoten "

Maria Schoovaerts

"EEn pracht van een voorstelling,enorm genoten van het verhaal,de zang en muziek en op sommige momenten het humoristische . Ook chapeau voor de klederdracht en het decor. Ik kijk al uit naar het volgende seizoen. "

ingrid nuytkens

"Het was een mooie voorstelling, mooie decors en kostuums. Er werd mooi geacteerd en uitstekend gezongen."

Christine Boogmans

"Het was weer een prachtige voorstelling met heerlijke muziek. Het verhaal vroeg om minder actie. Dit werd echter goed gemaakt door de mooie zangstemmen, choreografie, kostuums en decor. "

Simonne Mampaey

"uitstekend gezongen en aantrekkelijk toneelspel"

Henk Willenstein

"Heel mooi, mooie muziek en prachtig gebracht. Proficiat ! "

Marc Jacobs

"was prachtig het is altijd een topper deze operette "

Algoet Gaby

"Weer genoten van een puntgave voorstelling. De muziek was iets moeilijker vanwege het oosterse karakter maar dat is erg persoonlijk. De verstaanbaarheid van de hoofdsopraan mocht iets beter zijn, vooral bij stevig volume. Tot volgend jaar."

Boni Dens-Van Noten

"Prachtig en fantastische zangers. Doe zo voort. "

Betsy Bellekens

"Ik heb tenvolle genoten van de prachtige muziek, de wondermooie stem van Eva Vanduren was betoverend, de sfeervolle aankleding van het decor, de meer dan gepaste kleding, kortom het was meer dan zijn geld waard. doe zo voort. Georgette"

Frans Sallaerts-Verschueren

"Wij hebben er van genoten !!!"

ANNY DE PRINS

"Zowel qua orkest,zang als enthousiasme, uitstraling en sfeer nogal een platte indruk. Het leek alsof alles en iedereen ook nog niet volledig geroutineerd was. Dit verhaal leek ook te veel aandacht aan solisten te geven, het ensemble als geheel kwam te weinig aan bod.. hopelijk volgend jaar wat meer schwung."

Maria Van Baelen

"Alles oké maar de volgende keer willen we meer in de midden zitten mag een beetje hoger!!"

Maggy Verstraeten

"Wat een geweldige avond, dank U wel."

Robert Pot

"het was weeral mooi om te beluisteren en te bekijken . Echt knap . We kijken al uit naar volgend seizoen . Groeten"

Tony Verschaeren

"Zoals elk jaar was ook dit jaar een pracht voorstelling. Ik heb er weer enorm van genoten. Tot volgend jaar"

marina De Cock

"Het was zoals altijd Geweldig wij waren twee tevreden toeschouwers."

Omer Ix

"Het was weer een avond waar we hebben van genoten. Bedankt en tot volgend jaar."

Van Nuffelen

"Top cast. Fantastische voorstelling."

Peter Van der Venne

"Zwakke vertoning, Lisa moeilijk verstaanbaar. Helaas. Ben beter gewoon van VMT. "

Agnes Van Hoof

"We hebben allemaal genoten van de voorstelling,het was weer zeuze goed. De kleding schitterend,zang geweldig.Een opperette met een lach maar af en toe en traan. We kijken al uit naar de volgende voorstelling in alle geval aan alle een dikke proficiat. "

Peeters-Ven

"Zeer mooie productie. Top solisten. We vonden het enkel spijtig van de Nederlandse teksten in de liederen. Deze zeer bekende melodieën komen beter tot zijn recht in de originele Duitse versie. Al bij al was het zeer geslaagd. "

Rita Strybol

"Het was voor ons een teleurstelling, hadden er meer van verwacht."

agnes ceuppens

"Schitterend! We kijken al uit naar volgende productie."

Raoul Schillemans

"Prachtig. Ik heb er echt van genoten een aanrader voor iedereen"

Dictus

"Onze deelnemers waren uitermate tevreden over de voorstelling. Mr; Slaets heeft mij onder de pauze gecontacteerd met de vraag of dat de twee mensen zonder ticket bij ons betaald hadden (Aksent Rotselaar ) dit is niet het geval. Zij hadden volgens hun betaald aan de Zwaneberg omdat zij enkel voor het vervoer zorgden voor de twee minder mobiele dames van onze groep en pas na afsluiting van de inschrijvingen. Zij zullen bij ons nu betalen en onze kassier zal na ontvangst van de nog verschuldigde €48 bij jullie overmaken. Wil U mij de bankgegevens (nr.) doormailen en de code voor de mededeling . Sorry ik was daar niet van op de hoogte omdat dit voor mij vreemden waren die zelf hun tickets besteld hadden."

Herman Kestens

"NEOS LIER heeft vanop de eerste rij ook dit jaar genoten van de operette. Proficiat voor de fantastische neerzetting door de volledige cast. Succes en plezier tijdens de nog komende optredens! "

Herman Boschmans

"Meer dan zijn geld waard, deze tickets. Verbluffende decors, kostuums, zang, enz... Wij kijken al uit naar een volgende gelegenheid."

Jef Van Asch

"Prachtige voorstelling met mooie muziek en 2 prachtstemmen van de hoofdacteurs. Wij kijken al uit naar volgend seizoen."

Dictus

"Leuk verhaal, hoofdrolspelers zoals altijd uitmundend, goedverstaanbare teksten.👏👍 Wel lang genoeg."

rita janssens

"Fantastisch mooi. Proficiat. We komenvolgend jaar terug."

Raoul Schillemans

"Hebben ervan genoten. Zang en dans OK. "

1 Ceulemans

"We hebben héél erg genoten! groetjes, Simone"

Simonne Bos

"Prachtige voorstelling en prima plaatsen op rang N centraal : de beste plaatsen, en veel beter dan zoals gewoonlijk op rang C Willy AERTS"

Willy Aerts

"Meeslepende muziek, Prachtige vertolkingen, humor, decor, drama, ballet... een feest voor oor en oog "

François Jacobs

"De voorstelling was prima. De on s toegewezen plaatsen waren ideaal. Wel ontvingen wij vroeger per 50 kaarten 1 kaart gratis. Dit was dit jaar niet meer het gevel of was het een onaandachtzaamheid ? Groetjes en tot 2021. anwege OKRA trefpunt Duffel de secretaris Paul De Clerck"

Paul De Clerck

"Alles oke prachtig decor zang alles was tot in de puntjes verzorg .Bedankt voor de goeie plaatsen we komen zeker volgend jaar terug. Nijs Lisette "

Yvonne Vercammen

"Geen opmerking, al onze mensen waren zeer te vrede,echt heel te vrede,wij kijken al uit naar volgend jaar.Ik had 40 kaarten besteld,en heb er nog 8 bijbesteld (dus 49 mensen hebben er van genoten ) "

Jos Dom

"Dit was weer een voltreffer waarvan we met volle teugen hebben genoten. Dank ook voor de voortreffelijke plaatsen! Volgend jaar komen we zeker met de glimlach terug!!"

Jean-Paul Batens

"Prachtig tot volgende vertoning groetjes"

Walter Van der Linden

"Zoals elk jaar hebben we genoten van de voorstelling. Nog een dikke proficiat aan het hele VMT-team."

Eddy Gorris

"We hadden prachtige plaatsen alles was weer zoals van ouds goed verzorgd. Prachtig decor er werd goed gezongen, mooie kostums geen wanklank Op naar de volgende operette."

Phily Van Bijnen

"Prachtige voorstelling, zowel qua muziek, zang, kostuums als decor. Een dikke proficiat voor de ganse crew en de organisatoren. We kijken al uit naar volgend jaar voor "Het land van de glimlach""

Romain De Winne

"Mijn man en ik hebben gisteren weer genoten van jullie prachte operette. We komen van Eindhoven, maar rijden graag die afstand om te gaan genieten van al het moois dat jullie bieden. Met na afloop Belgische frieten natuurlijk! Volgend jaar zijn we graag weer van de partij."

Beppie Intven

"Wij hebben tot en met genoten van de prachtige operette Een Nacht in Venetië, toevallig waren we samen in een groep op een vergadering , kregen we spraken over den operette 7 van de 10 personen waren naar de voorstelling geweest ,niets dan lof ,dat doet toch wel deugd"

Thijs Vic en Paula

"Het was weer prachtig , we hebben intens genoten . ook met dank aan Kim Debrie we gingen inderdaad beter naar buiten dank zei haar gezondheidspraatje. groetjes"

Van Den Heuvel-Caers

"Erg genoten van het Galaconcert. Ook de musical aria’s waren goed gekozen. Terloops: voor enkel musical zou ik zeker niet komen, maar toegegeven dat is persoonlijke smaak en, zoals geweten, wordt daarover niet getwist. En dan die finale, die apotheose! Aandoenlijk mooi. Misschien in de toekomst wat meer aandacht voor het eigene. We hebben toch toondichters, voor wie we ons niet moeten schamen; Preudhomme, Benoit, Mortelmans e.a. Voortdoen alleszins."

Luyten

"Wij waren heel blij, het was prachtig en komen ook naar het land van de glimlach maar ik moet eerst nog datum vastleggen, bedankt. ix omer en vriendin"

Omer Ix

"Zo als ieder jaar hebben wij weer ongelooflijk genoten Tot in februari (land van de glimlach)"

Rene Van Dessel-Toelants

"Ja het was een echte gala avond tot in de kleinste details ,prachtig gekozen programma ,zowel de muziek ,choreografie ,orkest, zangers enz. Wat mij het het meest getroffen heeft was ,natuurlijk de aria van Mozart Queen of the nicht ,subliem vertolkt door Nathalie ,mijn innige wens ,laat dit blijven bestaan in Heist op den berg "

Ghislaine Aerts

"ZEER fijne en gezellige avond ,leuke melodieën , prima zang , spectaculaire dansers en sublieme warme presentatie van Kim Debrie . Tot volgend jaar !"

JEAN OOMS

"Het was weer een schitterende vertoning en hebben er met volle teugen van genoten . Nogmaals onze felicitaties aan de uitvoerders en directie !!!"

Frank Rappoort

"Prachtig"

Simonne Heremans

"HET WAS GEWOON VOORTREFFELIJK ,BIJZONDER FANTASTISCH ,HEB ER GEWOON GEEN WOORDEN VOOR OM ZOIETS FENOMEMAAL MEE TE MAKEN !!! GRACIEUS , DE MAX !!!KOMEN ZEKER TERUG !!!"

ingrid nuytkens

"Alg. commentaar: zeer geslaagd concert: goede muziekkeuze, goede zangers en ook een schitterende prestatie van het Vilja-duo. Er wordt al uitgekeken naar de volgende editie."

Annette Vluymans

"Een zeer gesmaakt concert ook de leden van de groep gepensioneerden van de Vlaamse Overheid. Daarvan kwamen er uit Oostende, uit Landen, maar ook uit de streek. Toch een kleien vraagje/opmerking van mij persoonlijk: waarom werden alle modernere nummer na de pauze gebracht en werd er niet geopteerd om een mengeling te maken, waarbij een klassiek stuk afgewisseld werd met een moderner stuk?"

Guido Pauwels

"Geachte bestuursleden, De mooiste Galasessie sedert jaren. Er was voor elk wat wils. De leden van de Vlaamse Kring Berlaar zijn voorstander van de huidige formule. Veel succes voor de volgende productie: Het Land van de Glimlach. Namens de Vlaamse Kring, Proficiat en veel succes bij de opvoeringen van de operette: Het Land van de Glimlach. "

Staf Geysemans

"Het was voor de zoveelste keer op rij, dat wij hebben genoten van de musicale namiddag alsook de presentatie en het optreden van het danspaar. Wij kijken er naar uit naar de volgende voorstelling."

Yannick Smeets

"Onze 49 vrienden van Aksent Rotselaar hebben ten volle genoten van deze voorstelling en gingen door de gebrachte muziek helemaal gezond terug naar huis in afwachting van "Het land van de Glimlach""

Herman Kestens

"Heb super van genoten en mijn batterij is weer volledig opgeladen met zulke mooie muziek,doe zo voort. Tracht al volop naar de operette . Ik raad het iedereen aan. J.G."

Jos Gijsels

"zeer geslaagde opvoering. Duidelijk andere programmatie!"

Dijckmans-Bonne

"Wij waren inderdaad op de GALA uitvoering van zaterdagavond. Zoals elk jaar hebben wij volop genoten van muziek en dans. Uitzonderlijk was het optreden van het danskoppel. Dit gaf het geheel een extra glans ! Wij komen alvast volgend jaar terug met onze vrienden ! PEETERS - VAN OBBERGEN"

Paul Van Meerbeek

"Een prachtige - gezonde - namiddag."

Marc Jacobs

"Proficiat! Het was alweer een prachtig galaconcert. Mooie speellijst, schitterende zangers en orkest, adembenemende en mooie dans. En ook aangename presentatie en aan elkaar praten door presentatrice Kim. We hebben al enkele galaconcerten bijgewoond maar dit was voor ons het mooiste. We zien nu al uit naar volgend jaar maar mogen gelukkig nog van de operette komen genieten."

Raoul Schillemans

"Alles prachtig alleen maar genieten vooral de aria van Mozart heeft mij getroffen proficiat voor. De hele productie "

Ghislaine Aerts

"Het gala in Heist was mooi maar vorig jaar was het nog mooier.We misten de mooie stem van Jeroen Lenaerts.(bezuinigingen ???? ) Ook zagen we ditzelfde gala op don 5/12 in CCHA georganiseerd door Okra.Het verbaasde ons zeer dat we daar een andere voorstelling te zien kregen (van iets mindere kwaliteit) Misschien zijn wij te kritisch geworden ??? We bezoeken al 48 jaar ontelbaar veel verschillende voorstellingen en werden dus dikwijls verwend.Toch een pluim voor de solisten en de muzikanten. Het is fijn de musici live aan het werk te zien.Het eerste deel van het gala vonden we het mooiste . Het einde met de nummers van Armand Preud'homme was voor ons een anticlimax . We kijken vol verwachting uit naar "Het Land van de Glimlach" .Tenslotte is het VMT nog de enige organisatie die die prachtige operettes live kan brengen . Daarvoor zijn we zeer dankbaar ."

Magdalena Tuts

"Een dikke proficiat aan alle uitvoerders!"

Marcel Meerbergen

"Heel goed concert. Toch één kleine opmerking: vanop het balkon was de naam van de componist haast nooit leesbaar. Witte letters op een witte achtergrond ... dat werkt niet."

LUC CAMBRE

"Bedankt voor de prachtige muziek, het was weer top!!! We hebben ervan genoten. Tot in Februari...."

Pierre-Chris Van Breedam-Nevelsteen

"ik heb genoten van de eerste tot de laatste minuut. Dank aan allen die dit mogelijk maakten en mij een onvergetelijke namiddag bezorgden .Ik kan enkel maar zeggen doe zo voort. hartelijke groeten Dian De Ceuster"

Diane De Ceuster

"Een van het mooiste en de beste na al die jaren .Dikke proficiat aan alle artiesten ."

Ludo Wuyts

"Wij hebben van de voorstelling genoten."

Jozef Op De Beeck

"Proficiat!!Mooie voorstelling, zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de overige optredens spande het Vilja-duo wel de kroon, zouden niet misstaan in Cirque du soleil. Hopelijk kunnen we in Heist op den Berg hiervan nog lang genieten, dit geldt trouwens ook voor het totale concept van de Gala concerten. Met vriendelijke groeten en tot "Het land van de glimlach" P. Van Meerbeek "

Paul Van Meerbeek

"Zalig, genieten....aanleiding om al Direkt tickets voor Land vd glimlach te bestellen!"

Erna Vangramberen

"Het was zalig we hebben er echt van genoten"

Jan-Agnes Wellens-Van Rooy

"Wij hebben er in ieder geval van genoten . Het was een heel toffe productie , heel goede sfeer , schitterende solisten en muzikanten en.... een fantastische presentatie! Ook het meedoen aan "De Warmste Week" was een voltreffer . Bedankt ! "

Hugo-Rita Debrie-Van Gossum

"Een mooi en zeer verzorgd concert. Spijtig dat deze muziek zo weinig aan bod komt op radio en TV. Zoals Kim Debrie zei "Muziek verzacht de zeden". Iets om over na te denken."

Monique Cuykens

"Hier is maar 1 woord voor : PRACHTIG !!! Een staande ovatie voor het hele gezelschap!"

Viviane Lambaerts

" Een top avond, alles tot in de puntjes verzorgd, echt heel mooi gebracht. Een dikke proficiat aan alle medewerkers. "

Laurent Spits

"Het was weer schitterend, we hebben er van genoten. "

Henri Van Rompaey

"voorstelling was schitterend maar bij aankomst in de zaal waren er veel problemen. Op onze tickets stond dat we langs ingang 2 moesten binnen gaan bleek dat we uiteindelijk langs de verkeerde kant van de rij stonden. Naderhand bleek dat nog vele mensen dit voor hadden. Het was een gaan en komen van mensen. Mensen moesten een hele rij passeren of terugkeren naar de ingang om aan hun plaatsen te geraken."

Leo Van Den Broeck

"Een zéér aangename avond waarvan we met z'n allen van genoten hebben! Van harte proficiat voor deze geweldige avond. Vriendelijke groeten, Noëlle Penasse Clientencode: 6578 "

Noëlle Penasse

"Zéér zéér mooi "

Philomena-Annie Geuens

"Wij hebben een prachtige avond beleefd! De bindteksten vinden we minder,wel plezant,maar houden meer van wat achtergrond info. Maar dit doet niks aan die prachtige muziek en ballet"

Dom

"Wij hebben een fantastische avond gehad. We hebben wel 1 kleine opmerking : op ons ticket stond ingang 2 terwijl onze stoelen nummer 11 en 12 waren en dus beter via ingang 1hadden gegaan. Wij waren blijkbaar ook niet de enige die dat voor hadden. met vriendelijke groeten "

Heremans Symons

"Een woord enig in Vlaanderen “Prachtig”!!!"

Freddy Erauw